Prijsopgave

Vrijblijvende prijsopgave…

Een rendabele investering

Klik HIER voor ons vrijblijvende offerteformulier.
Onze offertes zijn een half jaar geldig, meer over financiëring leest u hier…

De solide, onderhoudsarme materialen van een ®IsoPro Team dakkapel garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van uw woning.

Kostenspreiding

Wilt u de aanschafkosten voor uw dakkapel liever spreiden? Voor een aantrekkelijke financieringsregeling kunt u ook terecht bij ®IsoPro Team. Meer over financiëring leest u hier…

Prijzen

De prijs van een ®IsoPro Team kunststof dakkapel hangt nauw samen met de uitvoering waarin de dakkapel wordt geleverd. Afmeting, dakhelling, kozijnindeling, dakconstructie, opties, zijn zo een aantal factoren die van belang zijn voor een juiste prijsopgaaf.

Als richtprijs moet u rekenen op ca. € 4.500,00 als “van-af” prijs voor een dakkapel in een afmeting van 3.00 meter breed x 1.40 meter hoog en 45 graden. Deze prijs is inclusief 19 % B.T.W., en volledig volgens standaard specificatie geleverd, gemonteerd en afwerking

Welke EXACTE prijs voor u van toepassing is, rekenen wij graag voor u uit.

Daarvoor hebben wij enkele gegevens nodig die betrekking hebben op de dakconstructie en de ligging van uw woning.

Indien u beschikt over een tekening of foto’s van uw woning, is het mogelijk om aan de hand daarvan een nagenoeg exacte prijsopgave te doen, zie onderstaand voorbeeld.

Klik HIER voor ons vrijblijvende offerteformulier.

Maak foto’s…

Aan de hand van deze foto’s kunnen wij een vrij exakte prijs maken. Het aanzicht van de zijgevel is vereist, ook bij een tussenwoning, dit i.v.m. de dakhelling.

Dakhellingen