Vensterbanken

Let op: Levering van vensterbanken is alleen mogelijk in combinatie met levering van onze kozijnen!

De Novasil vensterbanken van ®IsoPro Team zijn ontworpen om van uw huis een thuis te maken. De nieuwe Novasil serie met uitermate duurzame melamine toplaag is het resultaat van grondig onderzoek en ontwikkeling. Door het permanent en consistent doorvoeren van verbeter processen bieden wij u een kwalitatief bijzonder hoogstaand product aan. Novasil vensterbanken behoeven quasi geen onderhoud. Met een vochtige doek veegt u stof en vuil in een handomdraai weg.

Diverse vensterbankenVoor vensterbanken is kunststof een uitermate geschikte grondstof. Een vensterbank wordt namelijk behoorlijk belast door zonlicht, warmte en vocht. Kunststof is bestand tegen al deze invloeden. Het vensterbank programma van ®IsoPro Team bestaat uit het topmerk Novasil. Kunststof vensterbanken zijn licht van gewicht en eenvoudig te monteren.

De vensterbanken worden geleverd in vele kleuren, dessins en materiaaldiktes en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie (overzetvensterbank). In lengtes van 6 meter zijn de kunststof vensterbanken leverbaar en worden geleverd met bijpassende eindkappen.

Vensterbank detailDe ®IsoPro Team vensterbanken van Novasil kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse kleuren. Hierdoor zijn de vensterbanken krasvast en UV-bestendig. Ook zijn ze ongevoelig voor vocht en warmte. De eindkappen in bijpassende kleuren zorgen ervoor dat u uw projecten perfect kunt afwerken.

 

 

Kenmerken

Hoge Kras- en schuurbestendigheid.

Sterke weerstand tegen sigarettengloed.

Robuust, licht en makkelijk handelbaar.

Eenvoudig te verwerken.

Waterbestendig.

UV bestendig.

6 meter lengte monteerbaar.

Volledig recyclebaar.

Let op: Levering van vensterbanken is alleen mogelijk in combinatie met levering van onze kozijnen!