Terrasdelen

Onderhoudsarme terras- en vlonderplankenVan tuinpad tot steiger, van terras tot zwembadrand, ®IsoPro Team biedt u middels Twinson© Terrace dé oplossing voor alle soorten buitenvloeren. De onderhoudsarme planken hebben een zeer fraaie en natuurlijke uitstraling. Ze zijn waterbestendig, splintervrij en bestand tegen insecten. Bovendien voelen de terrasplanken zacht aan en zijn in hun fysische vorm een absolute schoonheid. Ge├»nspireerd door de natuur en gedreven door technologie, brengt ®IsoPro Team met de Twinson© Terras- en vlonderplanken traditie en innovatie samen in een nieuw revolutionair concept.


Twinson© Terras- en vlonderplanken

De omkeerbaarheid van de plank biedt de keuze uit twee verschillende esthetische afwerkingen. Hierdoor kunt u kiezen tussen een fijn of grof geribbelde structuur.

Terrasplanken vervaardigd uit hout en kunststof

Deze terrasplanken zijn een nieuw revolutionair materiaal, vervaardigd uit hout en kunststof. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuwe grondstof wordt het beste uit twee werelden samen gevoegd, namelijk: de natuurlijke van hout én de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. De terrasplanken worden door ®IsoPro Team geleverd als compleet systeem.

Terrasplanken vervaardigd uit hout en kunststof

®IsoPro Team combineert zo het warme gevoel van hout en de duurzaamheid van kunststof. Dankzij hun natuurlijke aanzicht vormen de planken een perfecte harmonie met uw buitenomgeving. Het is waterbestendig, splijt niet, trekt niet krom en is splintervrij. De grondstof is een houtkunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is dit een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout.

Terrasplanken vervaardigd uit hout en kunststof

Voordelen en eigenschappen van Twinson© terras- en vlonderplanken

Fraaie en natuurlijke uitstraling
Stroef
Splintervrij
Robuust, trekt niet krom en splijt niet
Milieuvriendelijk
Duurzaam en onderhoudsarm
Waterbestendig
Makkelijk te monteren.
Onzichtbare bevestiging
Assortiment Twinson© Terras- en vlonderplanken


®IsoPro Team kan Twinson© Terrace leveren en installeren als compleet systeem. Er is een volledig assortiment hulpprofielen beschikbaar om uw terras of vlonder te plaatsen en fraai af te werken. De plaatsing kan volledig door ®IsoPro Team worden uitgevoerd, echter u kunt de plaatsing ook zelf uitvoeren indien u dat wenst. Voor een fraaie afwerking kunt u kiezen uit eindkappen, een afwerking met een plint of een rand van aluminium.

Verkrijgbare kleuren

De kleur in het kleine driehoekje is de kleur die de planken krijgen na blootstelling aan de zon. Deze verkleuring gebeurt wel egaal en niet zoals met bangkirai en massaranduba in vlekken of wolken.

Overzicht beschibare kleuren Twinson Terrace terras- en vlonderplanken

Plaatsing en doorsnedes

Schematische weergave plaatsing en doorsnede terras- en vlonderdelen