Rolluiken

Let op: Levering van dit product is alleen mogelijk in combinatie met levering van onze kozijnen!

U kiest voor kwaliteitsrolluiken …
U kiest voor ®IsoPro Team
U kiest voor Heroal Rolluiken.

Rolluiken bevinden zich in weer en wind buiten. Daarom zijn zij steeds aan alle denkbare weers- en milieuinvloeden blootgesteld.

Logo Heroal rolluiken

De Heroal rolluiken met Selecta E- lamellen zijn tegen deze weersinvloeden bestand. Zij worden met een hoogwaardige dikke lak op basis van een niet mat wordende harsmethode volgens een speciaal procédé, tweemaal behandeld. ledere laag wordt daarbij apart gemoffeld.

Ten opzichte van traditionele lakmethoden heeft deze werkwijze bijzondere voordelen, zoals:

een duidelijk betere slijtvastheid;
een dikkere laklaag;
een betere bescherming tegen corrosie;
en een betere bescherming tegen UV-straling.

Voorbeelden Heroal rolluikenDeze verbeteringen verhogen duidelijk de levensduur van de gelakte rolluiken.
Vanzelfsprekend bieden u de Selecta E-lamellen alle voordelen, waar de Heroal rolluiken al sinds jaren om bekend staan.

Deze lamellen van een hoogwaardige aluminium- legering worden op een speciale machine gewalst en daarbij tevens voorzien van een eerste klas PU-schuimvulling, waardoor stabiliteit en zekerheid worden gegarandeerd, evenals een bijna geruisloze bediening.

Het fraaie oppervlak, in vele kleuren verkrijgbaar, laat zich in iedere gevel harmonisch inpassen. Een gesloten Heroal rolluik vermindert de warmteverliezen van het raam met circa 20 %. U bespaart aanzienlijk op uw stookkosten. Het beschermt u tegen straatlawaai, wat het wooncomfort van uw huis zeker ten goede komt.

U houdt ongewenst bezoek buiten de deur door de bijzondere stabiliteit van het Heroal aluminium rolluik. Ook bieden zij u bescherming tegen vandalisme.

Door de traploze bediening van het Heroal rolluik kunt u zelf de lichtinval regelen en uw interieur beschermen tegen zonnestralen. Met het Heroal rolluik kunt u – indien u dat wenst – van de dag een nacht maken.

Een Heroal rolluik laat zich door zijn kleurrijke en technische verscheidenheid in iedere architektonische stijl inpassen. Uw huis wordt direkt meer waard.

Dwarsdoorsnede rolluiken

De bedieningszekerheid en een bijzonder lange levensduur zijn de fundamentele eigenschappen van elk Heroal aluminium rolluik. Heroal aluminium rolluiksystemen in Selecta E- en TOP-kwaliteit hebben zich al meer dan miljoenen malen wereldwijd bewezen.

Doorsnede rolluik-kastDe verschillende voordelen van de buiten aangebrachte GK-UP kasten-systemen ten opzichte van de traditionele rolluiken zijn:

verbetering van de geluidsisolatie;
geen koudebrug naar binnen;
een opening – voor een eventuele reparatie – aan de buitenkant;
optisch worden opgenomen in het gevelaanzicht .