Winkhaus Beslag

Winkhaus raam-en deurbeslag

Raambeslag
Intelligente en innovatieve oplossingen voor ramen zijn het handelsmerk van Winkhaus.
Het productprogramma omvat draai-kantel-raambeslag, draai-raambeslag en schuif-raambeslag.

Draai-kiep raambeslag
Winkhaus Draai-kiep raambeslag Draairaam beslag
Winkhaus Draairaam beslag
Het draai-beslag is zowel voor aluminium- en kunststofvensters als ook voor vensters met houten profielen geschikt. Dit vensterbeslag onderscheidt zich onder andere door zijn hoge montagevriendelijkheid, omdat alle gangbare openingssystemen met één systeem afgedekt kunnen worden. De producten zijn individueel ontworpen voor specifieke gebruikseisen.

Schuifraam beslag

Winkhaus Schuifraam beslag

Deurbeslag (mechanische meerpuntsluitingen)

Deurbeslag (mechanische meerpuntsluitingen)

Winkhaus is gespecialiseerd in het veilig, comfortabel en gecontroleerd openen en sluiten van deuren.
Op dit terrein is Winkhaus een van de belangrijkste aanbieders van systeemoplossingen in Europa en een aantal geselecteerde markten wereldwijd.

Comfortabeler, veiliger en eenvoudiger gecontroleerd openen en sluiten, dat is de doelstelling .

De Winkhaus veiligheidmeerpuntsluitingen voldoen aan het PKvW en SKG. Met een veiligheidmeerpuntsluiting van Winkhaus beveiligt u èn uw persoonlijke bezittingen èn waardevolle spullen tegen ongewenste gasten. Uw veiligheid is met een veiligheidmeerpuntsluiting van Winkhaus in goede handen. Het programma veiligheidmeerpuntsluitingen omvat oplossingen voor standaard deuren, hoge deuren, dubbele deuren, branddeuren, anti-paniekdeuren en vluchtdeuren voor woning- en utiliteitsbouw.

Veiligheidmeerpuntsluiting met haakschoten (M2/M4)
De veiligheidmeerpuntsluiting die zijn kracht en nut reeds enige jaren in de markt heeft bewezen. De massieve haakschoten zorgen voor een optimaal bedieningsgemak en een veiligheidsgevoel dat zijn gelijke niet kent. De enorme haakschoten zijn zo geconstrueerd dat openen en sluiten van de deur geen weerstand geeft op het bedieningsmechanisme, de sleutel of de kruk! Voor oudere mensen is de veiligheidmeerpuntsluiting eenvoudig en zonder kracht te bedienen. De veiligheidmeerpuntsluiting is er ook in een senioren uitvoering, waarbij de cilinder boven de kruk of greep geplaatst is.

Meerpuntsluiting automatisch (AV2)
De mechanische veiligheidmeerpuntsluiting vergrendelt de deur iedere keer als u de deur achter u dichttrekt, zonder hierbij de sleutel te gebruiken. Dit betekent dat het zgn. „flipperen” – het met een creditcard openen van de deur – niet mogelijk is en uw deur / woning afgesloten is! De AV2 veiligheidmeerpuntsluiting heeft dezelfde inbouw maten als de M2 en kan dus achteraf ook heel eenvoudig worden geplaatst.

17-puntsluiting, Meerpuntsluiting (TBV)
De TBV van Winkhaus Türtechnik is het neusje van de zalm. De deur wordt met stiften en haakschoten op 17 punten (12 stiften – 2×6- 1 nachtschoot en 4 haken) vergrendeld. De veiligheidmeerpuntsluiting heeft een enorme weerstand m.b.t. inbraakwerendheid en houdt uw deur dicht! De uitvoering is met sleutel en door de vormen van de sluitpunten is het afsluiten zonder enige moeite uit te voeren.

Meerpuntsluiting met stiften (B2)
De meerpuntsluiting met stiften is uitermate geschikt voor renovatie waar geen PKvW of SKG gevraagd wordt. De inbouwmaten en slotkast zijn conform de markt. De B2 meerpuntsluiting vergrendelt de deur met stiften die de deur in de tochtafdichting trekken en een veilig gevoel geven.

Meerpuntsluiting met rolnokken (R4 en RT4)
Meerpuntsluiting met rolnokken (R4) zijn uitgevoerd met de gepatenteerde, met de hand verstelbare rolnokken, waarmee de afstelling van de deur in de tochtafdichtingen optimaal kan worden uitgevoerd. De rolnokken zorgen voor een eenvoudige en lichte bediening van de sluitpunten. Geschikt voor situaties waar geen PKvW of SKG wordt gevraagd.
De meerpuntsluiting met rol- en paddestoelnokken (RT4) heeft basis veiligheid t.w. 2 rolnokken (met hand verstelbare aandruk) en 2 paddestoelnokken.