Waarom ®IsoPro

®IsoPro Team adviseert u op de juiste wijze . . . heeft meer dan 25 jaar ervaring . . . is onafhankelijk van materiaal . . . met ®IsoPro Team bent goed af.Maatschappelijke ontwikkelingen voltrekken zich razend snel. Op elk gebied tuimelen de innovaties over ons heen. ®IsoPro Team is zich hier goed van bewust en staat er maximaal voor open belangwekkende vernieuwingen naar zijn productenrange te vertalen. Voor nog meer comfort en gebruiksgemak en nog minder onderhoud.

Veel licht en ruimte door een dakkapel

®IsoPro Team levert volledig geprefabriceerde, maar ook half geprefabriceerde en houten in het werk gebouwde (= traditionele dakkapellen in de volksmond) dakkapellen.

®IsoPro Team levert een viertal soorten dakkapellen,

namelijk geprefababriceerde 100% polyester dakkapellen
geprefabriceerde houten dakkapellen
houten in het werk gebouwde dakkapellen (traditioneel)
renovatiedakkapellen

Ons advies is sterk afhankelijk van de aard en de toestand van het dakvlak. Zo is het doorgaans niet mogelijk op een doorgezakt dak een volledig geprefabriceerde dakkapel te plaatsen. Ook de vorm van de dakkapel is van invloed. Denk in dit kader bijvoorbeeld aan een dakkapel met een gesleept dak. In dergelijke gevallen dient een afweging gemaakt te worden bij de keuze van de wijze van prefabriceren en opbouwen. Welk type het ook wordt, geprefabriceerd, halfgeprefabriceerd, traditioneel of renovatie, de eisen van morgen zijn vandaag al in het systeem verwerkt.

®IsoPro Team producten worden uit materialen geproduceerd die in het verleden hun doelmatigheid hebben bewezen in combinatie met efficiënte hedendaagse productiemethoden.

Sturend in ontwerp en uitvoering is doelmatigheid, design, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Elk detail wordt onderworpen en beoordeeld aan de hand van een uitgebreide checklist. Aspecten rond de beperking onderhoud worden doorlopend kritisch getest met als uiteindelijk resultaat een onderhoudsarm product. Een onderhoudsvrije dakkapel bestaat niet. Zelfs onze uitgekiende geprefabriceerde 100% polyester dakkapel zal zo nu en dan van vuil ontdaan moeten worden.

Op laboratoriumniveau wordt wel gezocht naar oplossingen. Zo is er een verf in ontwikkeling op basis van enzymen die het vuil “opvreten.” ®IsoPro Team houdt dergelijke innovaties scherp in de gaten en zal na gedegen praktijktesten niet aarzelen deze nieuwe ontwikkelingen in haar producten te integreren. Klimatologische veranderingen en de daarmee samenhangende internationale verdragen zullen op elk terrein het overheidsbeleid beïnvloeden. Isolatienormen zullen zeker verder aangescherpt worden. Dergelijke ontwikkelingen hebben een directe invloed op het dimensioneren van producten.

De feiten…

10 jaar garantie op uwdakkapel
Meer dan 25-jaar ervaring
Nooit meer hoeven schilderen
Super isolerend (Rc=waarde 5.0 m2 K/W)
IJzersterke polyester Onbeperkte afmetingen en graden
Kozijnen naar keuze en HR++ isoglas
Binnen en buiten onderhoudsarm
Loodvervanger in kleur van dakpannen
Verholen goot (onderpanse ontwatering)
Kleuren naar keuze Standaard met vensterbank
Zijwangen naar keuze (glas, keralit of glad)
Alles in één dag gemonteerd met behulp van kraan