Polyester Dakkapel

Prefab polyester ®IsoPro Team dakkapel

De prefab dakkapellen van ®IsoPro Team zijn naadloze, glasvezelversterkte polyester dakkapellen uit een stuk, met een verholen goot aan de zijkant. Hierdoor is het ontsierende en onderhoudsgevoelige lood aan de zijkant overbodig geworden. “

Opengewerkte bouwtekekening dakkapelBinnenzijde dakkapel

Een naadloze POLYESTER dakkapel van ®IsoPro Team is géén kunststof dakkapel en is ook géén trespa dakkapel en is ook zonder hout opgebouwd, dus een 100% houtvrij casco .

Een polyester zeilboot van 23 meter is met beukende golven en windkracht 6 stabiel. Een dakkapel – van bijvoorbeeld 6 meter – is dat zeker. Op onze polyester dakkapellen heeft het milieu ook niet veel vat. Door een speciale gelcoating zijn de polyester dakkapellen bestand tegen vervelende weersinvloeden en invloeden van het milieu.

De opbouw van de sandwichconstructie bestaat uit een buitenlaminaat van naadloos gladde polyester, verlijmd van een PU schuimvulling. Het geheel wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze polyester laminaat, welke als afwerking een MDF of gipsplaten betimmering meekrijgt.

Door het toepassen van de materiaalkeuze en fabricagemethode is de polyester dakkapel zeer onderhoudsarm. De wand- en plafonddikte is circa 10,8 cm. De ®IsoPro Team dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde van Rc=3.5 Aan de onderzijde wordt onder het waterslagprofiel een loodlat met 15 ponds lood of loodvervanger bevestigd.

De dakkapellen worden standaard geleverd met een boeiboord met druiprand en een overstek van maximaal 15 cm aan de voorzijde en 12 cm aan de zijkanten.

Inbouwen van een elektrisch rolluik of screen behoort tot de mogelijkheden en wordt duurzaam weggewerkt. De dakkapellen worden als een geheel afgeleverd op de bouwplaats, waardoor een snelle vakkundige montage mogelijk is.

De dakkappellen worden opgebouwd middels een sandwich- constructie, waarvan de buitenzijde is voorzien van naadloze polyester lagen, met een uv bestendige toplaag in elke gewenste kleur. Ook de bovenzijde van het dak is van polyester, dus niet van een bitumen dakbedekking. Deze ijzersterke sandwichconstructie, ontwikkeld in samenwerking met een engineerings bureau, is gevuld met een 80 mm polyurethaan isolatieschuim (CFK-vrij) en heeft een isolatiewaarde van Rc = 3,5.

Kenmerken

Zeer hoge isolatiewaarde;
Antidreun stroken op het dak;
Onbeperkte kierstand mogelijkheid;
Remschaar op alle draaikiepramen;
Eenvoudig te plaatsen inzethorren;
Kleuren naar keuze;
Snel te plaatsen;
Minimaal onderhoud;
Gunstige prijzen.

Voorkomende opties

Inbouwspotjes;
Lichtpuntaansluiting;
Kunststof vensterbank;
Screen hand/elektrisch bediend;
Rolluik hand/elektrisch bediend;
Glasverdeling en zijwangen met kozijn;
Zijwangen met structuurschroten;
HR++ beglazing;
Ventilatieroosters;
Brandvertragende uitvoeringen;
Vliegenhorren;
Kindersloten;
Kleur naar keuze en houtstruktuur