Dakkapellen


Dakkapellen van ®IsoPro Team

Wist u dat ®IsoPro Team … naast 100 % polyester dakkapellen óók prefab en in het werk gebouwde dakkkapellen van hout, trespa, rockpanel en met zinkbeslag levert en installeert?

Iedere woning vraagt een andere dakkapel

Wij zijn er van overtuigd dat iedere situatie een andere dakkapel vraagt. Er zijn namelijk meerdere redenen om te kiezen voor een dakkapel uitgevoerd met andere materialen dan bijvoorbeeld polyester, zoals hout, rockpanel of bijvoorbeeld trespa. Naast persoonlijke smaak kunnen redenen ook bijvoorbeeld zijn, dat de welstands commissie van uw gemeente geen toestemming geeft voor het plaatsen van een polyester dakkapel, bijvoorbeeld als de woning op de monumentenlijst staat.

In één dag geplaatst .. of het nu gaat om een nieuwe plaatsing of het vervangen van een bestaande dakkapel.

Dakkapel

Een groot voordeel van ®IsoPro Team is de vliegensvlugge montage in één dag, zonder dat u er noemenswaardige overlast van ondervindt. Op de dag van plaatsing, ’s morgens rond een uur of acht, maken ervaren monteurs de sparing in het dak. Vervolgens worden de zogenaamde ‘slapers’ aangebracht (balken tussen de gordingen van het dak waarop de dakkapel wordt geplaatst) blijft de sterkte van de dakconstructie behouden. Rond het middaguur komt de kraanwagen om de op maat gemaakte en volledig afgewerkte kunststof dakkapel te plaatsen. Maar eerst transporteren de monteurs met behulp van de kraan het vrijgekomen afvalmateriaal naar beneden, zodat de ruimte weer schoon en opgeruimd is. Rond een uur of vijf is de dakkapel geheel water- en tochtdicht gemonteerd en u kunt de ruimte naar believen inrichten en gebruiken.

Meerwaarde voor uw woning

Een dakkapel van ®IsoPro Team is een investering met waarde. Naast het plezier dat u aan de dakkapel beleeft door de extra ruimte, licht en mooie uiterlijk, geeft het uw woning financiëeel gezien zeker ook een meerwaarde. Bij een eventuele verkoop van de woning zal een makelaar de ®IsoPro Team dakkapel zeker in de waarde-bepaling meenemen.

Wij hebben voor u zeker een dakkapel op maat.